A la fi del món, lluny, molt lluny!

14,50 €

Un matí com qualsevol altre, l'osset Lu vessa el got de llet sense voler. La mare ossa perd la paciència i això fa que, en conseqüència, el petit també s'enfadi. Llavors, en Lu amenaça d'anar-se'n a la fi del món, molt lluny de casa, i no tornar mai més.

Però en Lu no se'n va sense abans preguntar a la seva mare, un cop i un altre, si es posarà trista si marxa. Llavors ella comença a representar un deliciós, exagerat i divertit paper dramàtic, i li diu que plorarà dia i nit... Aquest estira i arronsa entre l'osset i la mare no és més que una prova que els infants plantegen per confirmar que l'amor que necessiten de l'adult que els cuida és incondicional.

Preciosa edició en tapa dura amb relleu i detalls de purpurina a la portada. Les il·lustracions són especialment delicades i tendres, de colors pastel i traços clàssics, ideals per emmarcar aquest conte adorable. La tipografia és senzilla.

Pot haver-hi un amor més gran? Un llibre imprescindible per explicar-lo un cop i un altre, i recordar als més petits quant els estimem.


También disponible en castellano: Al fin del mundo, ¡muy muy lejos!


FICHA TÉCNICA:
Formato: 24 x 28 cm
Nº págs.: 32
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-19475-57-2


COMPÁRTELO: