El regal

18 €

S’acosta l’aniversari d’en Miquelet i, lògicament, els seus pares volen fer-li un regal molt especial... Pensen i pensen, però no se’ls acudeix què el faria feliç. Així que, finalment, no els queda altre remei que anar a preguntar-l’hi.

En Miquelet els va donant una pista rere l’altra, pàgina rere pàgina, i l’únic que aconsegueix és desorientar-los cada cop més. Vol això? Vol allò? Què és el que realment vol?

Emmarcat en un disseny espectacular del prestigiós artista català Pep Montserrat, el petit els guia sense èxit perquè ho endevinin, fins que els pobres senyors Bonspares es rendeixen i, entristits, li confessen que no saben què és el que desitja. I, llavors, li donen just el que el petit volia: una abraçada gran, forta, suau, dolça i calentona. El balancegen d’un costat a l’altre, l’aixequen enlaire, el fan riure i així romanen una estona interminable.

El text tendre, intel·ligent i divertit de la reconeguda escriptora demostra que el més important que es pot obsequiar a un fill és amor. En el seu aniversari i cada dia de la seva vida.

Un àlbum per llegir, mirar, abraçar, atresorar i, per descomptat, regalar.


LLIBRE RECOMANAT PREMI FUNDACIÓN CUATROGATOS 2021

También disponible en castellano: El regalo


FICHA TÉCNICA:
Formato: 22 x 22 cm
Nº págs.: 52
Encuadernación: cartoné con desplegables
ISBN: 978-84-17074-97-5


COMPÁRTELO: