Els meus amics monstres

13 €

Cada nit, una nena s’abraçava al seu gat i, a més, es disfressava de tigre, drac o gegant. I tot per protegir-se dels temibles monstres que es colaven a la seva habitació. Fins que va decidir enfrontar-s’hi i va descobrir que no eren el que semblaven.

Quan la petita va arribar a la conclusió que era millor ser ella mateixa i plantar cara als monstres, es va adonar que ells, en realitat, eren adorables.

I va comprendre que ells també s’espantaven quan la veien disfressada. Així van establir una estreta amistat, van conviure, es van divertir i van començar a dormir tots junts.

Un llibre que parla sobre les pors dels nens a l’hora d’anar a dormir, quan es queden sols i a les fosques. Amb un text breu i desenfadat, el conte desdramatitza aquest temor, mostrant com aquests éssers amenaçadors que poblen les nits poden esdevenir una bona companyia.

A més, la història planteja la importància de ser un mateix, de tenir la valentia de no amagar-se i incorporar els temors, perquè tant la por com el coratge formen part de la vida de l’ésser humà.

Colors brillants i traços contundents, més un text dibuixat en els mateixos tons, componen un àlbum original, tendre i reparador.

Fins el nen més romancer a l’hora d’anar a dormir voldrà arraulir-se amb aquests monstres sense altra disfressa que el pijama.


También disponible en castellano: Mis amigos monstruos


FICHA TÉCNICA:
Formato: 26,5 x 25 cm
Nº págs.: 30
Encuadernación: cartoné con troqueles
ISBN: 978-84-17074-41-8


COMPÁRTELO:

También te puede interesar...