Endevina quant t'estimo. Soc aquí!

Un libre amb titella

14,50 €

Un dels jocs preferits dels nens és fet a amagar. Dels nens i de les llebres. En aquest llibre, la llebre petita color d’avellana se les enginya per despistar la llebre gran color d’avellana. La llebre petita color d’avellana s’amaga molt bé. I la llebre gran color d’avellana no pot trobar-la... o fingeix un desconcert total, com fan molts pares quan juguen amb els seus petits.

Un lliurament més de la famosa col·lecció «Endevina com t’estimo». Lluny d’esgotar-se, aquest parell d’adorables llebres segueixen protagonitzant precioses històries, guanyant admiradors i desplegant tendresa i gràcia.

I ens continuen captivant. Aquest cop, l’àlbum té un titella de dit incorporat que entusiasmarà encara més els nens, ja que els oferirà la possibilitat d’amagar-la i fer-la aparèixer pàgina rere pàgina.

Sam McBratney i Anita Jeram s’han lluït novament creant aquest llibre-joguina tan entranyable com els anteriors. Un llibre que ha trobat els seus lectors, nens i adults. I aquests lectors han guanyat!


También disponible en castellano: Adivina cuánto te quiero. ¡Aquí estoy!


FICHA TÉCNICA:
Formato: 21 x 21 cm
Nº págs.: 12
Encuadernación: libro con páginas de cartón, troquelado y títere de dedo
ISBN: 978-84-17074-26-5


COMPÁRTELO:

También te puede interesar...