Et menjadé!

15 €

Un llop dolent, afamat i que parla d’una forma raríssima espera al bosc que aparegui un deliciós mos. Amb tan mala sort que topa amb un parell de conillets llestos que li trauran un pèl que té a la llengua i, sobretot..., les ganes de menjar carn!

El primer conill descobreix que el llop parla rar perquè té un pèl a la llengua. Li promet l’hi traurà i, amb aquest ardit, s’escapa. Un altre conill l’enganya «ensenyant-lo» a caçar bé. El llop finalment s’equivoca, ataca un os i en la fugida es clava una patacada i perd les dents. I es fa vegetarià!

Pot semblar la típica història del llop dolent que és escarmentat pels animalons innocents. No obstant això, és un àlbum molt arriscat tant des del punt de vista narratiu com gràfic. Amb una paleta de colors molt atractiva, tipografia que juga amb les mides, evoca el còmic i el dibuix animat. Un llibre que s’atreveix a «fer parlar» malament el llop durant tota la història, des del mateix títol, i és molt aprofitable per al joc teatral a l’escola. Els nens es divertiran molt amb la mala dicció del llop i segurament la frase «et menjadé» es convertirà en la frase del dia.


También disponible en castellano: ¡Voy a comedte!


FICHA TÉCNICA:
Formato: 23 x 30 cm
Nº págs.: 40
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-92750-92-4


COMPÁRTELO: