L'elefant

15 €

Un nen va agafar un llibre de la prestatgeria, el que parlava d’uns animals enormes, supernassuts, intel·ligents, juganers, afectuosos i amb una memòria prodigiosa... Els elefants! I, fascinat, va seguir llegint i llegint...

El nen va aprendre coses sorprenents, com ara que els elefants, encara que són molt forts, tenen una pell molt sensible, capaç de percebre una mosca al seu llom, o que l’elefant de la sabana mascle pesa el mateix que quatre cotxes grans, un a sobre de l’altre.

El va divertir saber que caminen de puntetes com si portessin sabates de taló, que fan servir les grans orelles per saludar un amic o com un ventilador gegant quan fa calor. I també que un mascle adult pot menjar més de tres-cents quilos de vegetals al dia.

Un llibre amb dibuixos espectaculars i molt interessant per als nens que comencin a preocupar-se per aquests increïbles ganàpies que han estat usats per treballar, per divertir en els circs, per lluitar a les guerres, i que avui estan en perill d’extinció. Així prendran consciència que cal protegir-los, respectar-los i cuidar el seu hàbitat.

Els petits voldran dormir només dues hores, com fan els elefants, però s’adormiran com una soca abraçats a aquest àlbum, segurs que els seus nous amics, de memòria portentosa, l’endemà els recordaran.


«MENCIÓN COLECCIÓN» EN LA CATEGORÍA «INFORMATIVO» DE LOS MEJORES LIBROS 2022, BANCO DEL LIBRO DE VENEZUELA

SELECCIÓN «LIBROS ALTAMENTE RECOMENDADOS» DE FUNDALECTURA 2021

También disponible en castellano: El elefante


FICHA TÉCNICA:
Formato: 24 x 29 cm
Nº págs.: 48
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-66-1


COMPÁRTELO: