Pots fer-ho sol, Sam

14,90 €

Encara no s'havia fet de dia al carrer de la Prunera, però a la caseta blanca en Sam i la seva mare ossa cuinaven pastissets per repartir entre tots els veïns. En Sam estava tan impacient! No podia esperar que sortissin del forn. Per fi, van ficar els pastissets a dintre de dotze bossetes i van pujar a la camioneta.

Quan van arribar a la primera casa, la mare ossa va demanar a en Sam que portés la bossa sorpresa fins a la porta. En Sam va dubtar, tenia una mica de por. Com ho podria fer, ell tot sol? Al final, tot orgullós, va ser capaç de repartir ell solet tots els pastissets. Bé, tots no, perquè en tornar a la seva acollidora caseta blanca, a ells també els esperava una sorpresa.

Un conte més deliciós que qualsevol pastisset, especialment si es comparteix amb una tassa de xocolata calenta al costat. Les delicades il·lustracions són d'Anita Jeram, a qui tothom reconeixerà per les famoses llebres de color avellana del llibre Endevina com t'estimo.

Aquesta dolça història parla del suport dels pares i l'impuls imprescindible que han de proporcionar perquè els menuts assagin els primers passos cap a l'autonomia.

 


También disponible en castellano: Puedes hacerlo solo, Sam


FICHA TÉCNICA:
Formato: 24 x 23
Nº págs.: 32
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-19475-52-7


COMPÁRTELO:

También te puede interesar...