Un amor de germaneta

14 €

Aquest nen no ha demanat una germaneta, però s’alegra amb la notícia que aviat naixerà. No obstant això, quan la petita arriba ell se sent una mica desplaçat del cor dels seus pares... Però només fins que ella creix. Llavors descobreix els grans avantatges de ser el germà gran.

El tema de l’arribada d’un germanet, com preparar el primogènit des que el nadó és a la panxa de la mare, els sentiments ambivalents d’amor-odi del fins aleshores fill únic, les dificultats per acomodar el puzle familiar a una nova situació, s’ha tractat en els llibres de moltes maneres.

Però aquest àlbum és molt especial ja que, si bé el nen se sent lògicament destronat al principi, a mesura que la germaneta creix, s’adona que és bo tenir algú amb qui compartir els jocs, amb qui donar-se suport mútuament quan es té por, amb qui reconciliar-se després d’una baralla... Amb un llenguatge molt senzill, tendre i amb tocs d’humor, el text ressalta el fet positiu de l’enllaç fraternal.

Les il·lustracions són molt simpàtiques i adequades a l’edat dels petits. En conjunt un llibre atractiu per abordar la qüestió dels germans no només amb el fill gran sinó també amb els més petits.


También disponible en castellano: Un amor de hermanita


FICHA TÉCNICA:
Formato: 20 x 23 cm
Nº págs.: 40
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-16126-71-2


COMPÁRTELO: