Un floc de neu a la butxaca

13,50 €

Un os molt savi i un esquirol molt petit viuen junts dins un vell roure. L’esquirol mai no ha vist la neu i l’espera amb il·lusió. Però quan per fi arriba, el seu estimat os està refredat i no pot sortir a jugar. Llavors a l’esquirol se li acut una idea genial...

Com que l’os ha de romandre al llit, l’esquirol decideix portar-li un floc de neu i així compartir la seva emoció amb ell. Però quan vol donar el regal al seu amic, l’esquirol té una gran decepció, ja que la neu se li ha fos a la butxaca.

L’os llavors li ensenya que hi ha coses com la neu que van i venen, però el que realment perdura és l’amistat i l’afecte entre ells.

Una lliçó intel·ligent i fonamental que els esquirols petites i els nens han d’aprendre. Hi ha coses efímeres que un dia hi són i després desapareixen. En canvi, hi ha altres coses molt profundes i sòlides com els vincles, l’amistat, l’amor, la complicitat, que poden sostenir-se a través de les estacions i els obstacles. Relacions que es construeixen, s’alimenten i es cuiden perquè es prolonguin en el temps.

Un àlbum amb delicioses il·lustracions, tendresa de suaus colors i tipografies juganeres que enamoraran els nens. Una història per arraulir-se al costat dels petits en qualsevol època de l’any i demostrar-los que els estimem ara i sempre.


También disponible en castellano: Un copo de nieve en el bolsillo


FICHA TÉCNICA:
Formato: 25 x 26 cm
Nº págs.: 32
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-82-1


COMPÁRTELO: