Un mar de tristesa

12 €

Un peixet se sentia molt trist, així que se’n va anar a fer una passejada per alegrar-se, però, per a la seva sorpresa, es va anar trobant amb un munt de peixos desconsolats, amb l’ànim pel fons del mar. Fins que una tortuga li va revelar que el problema no era dels altres...

El peixet no entenia què passava en aquell mar de llàgrimes; per què les meduses, les sardines, el calamar i tota la resta de peixos que es creuaven en el seu camí estaven igual de deprimits? La tortuga, que, curiosament, estava de cap per amunt, li va explicar que ningú no estava trist. És que el peixet estava de l’inrevés!

Les il·lustracions d’aquesta desfilada de peixos desesperançats són impactants per la senzillesa i el colorit. A més, la volta de rosca del final alegra el més decaigut quan, per fi, és convidat a girar el llibre i veure que, en realitat, tots els peixos estaven somrient.

Un àlbum que resultarà molt útil a l’escola per jugar a compondre diferents catàlegs d’emocions. I, sobretot, un llibre molt interessant, perquè ensenya que les coses es perceben segons com un es posicioni a la vida, i que poden canviar si un canvia de lloc i de mirada.

Una reflexió important per compartir amb els nens quan es frustren, s’entristeixen o ho veuen tot negre.


También disponible en castellano: Un mar de tristeza


FICHA TÉCNICA:
Formato: 25 x 25 cm
Nº págs.: 32
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-32-6


COMPÁRTELO: