Una pedra al camí

12 €

Un conill se sorprèn perquè troba una enorme pedra al camí. El castor, l’esquirol, la granota i l’ocellet, moguts per la curiositat, s’acosten a mirar-la. Entre tots decideixen apartar-la, però descobreixen que allò que entorpia el pas no era el que imaginaven...

Quan tots els animalons empenyen la pedra, tenen un bon ensurt. Perquè la pedra era, en realitat, un senyor tortuga que no pot contenir un esternut terrible.

Els petitons queden fets unes boletes per l’efecte de la gran ona expansiva. Llavors, apareix la senyora tortuga i pregunta, intrigada, què són aquelles boletes. I el senyor tortuga, tocant-les amb el seu bastó, arriba a la conclusió que semblen pedres.

Un senzill i enginyós conte encadenat, d’aquells que enamoren els més petits. El final inesperat els farà riure i voldran tornar a l’inici de la història mil vegades.

Els dibuixos dels animalons, tendres i de traços moderns, es mouen al llarg de pàgines clares, que no aclaparen i que sempre diverteixen. Les frases curtes, de tipografies grosses i de colors, componen un àlbum molt atractiu i adequat per als més petits; ideal per treballar els colors, les mides, els números, els animals...

I és, a més, un llibre que ensenyarà als nens que no tot és el que sembla, al mateix temps que aconseguirà, amb un somriure, desviar qualsevol pedra que s’encreui en el seu camí de cada dia.


También disponible en castellano: Una piedra en el camino


FICHA TÉCNICA:
Formato: 25 x 25 cm
Nº págs.: 32
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-30-2


COMPÁRTELO: