A tots els monstres els fa por la foscor

14 €

Tots els monstres ploren, tremolen, tenen malsons i por de la foscor. Per això s’amaguen sota el llit dels nens i als armaris, no per res més... Així que el més recomanable és abraçar-los i explicar-los un conte perquè es calmin.

Els simpàtics monstres d’aquest conte estan aterrits. Canten per espantar les seves pors i només aconsegueixen espantar-se més. Intenten arribar a l’interruptor de la llum, però tornen tremolant al seu amagatall... L’única manera de tranquil·litzar-los és comprenent-los, llegint-los un llibre i abraçant-los. Si és que són com criatures!

Un llibre ideal per als petits que tenen por a l’hora d’anar a dormir, que veuen éssers amenaçadors que es mouen entre les ombres i que estan absolutament convençuts que hi ha monstres rondant per l’habitació. Els nens es petaran de riure en veure els monstres més espantats que ells, corrent amunt i avall amb la boca oberta, pàgina rere pàgina. Un àlbum molt divertit, presentat amb exquisits tons foscos i un modern text en blanc. Aquest llibre serà com deixar-los una llumeta encesa a la tauleta de nit.


También disponible en castellano: A todos los monstruos les da miedo la oscuridad


FICHA TÉCNICA:
Formato: 23,5 x 30,5 cm
Nº págs.: 32
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-92750-91-7


COMPÁRTELO: