Ahir al vespre

19,90 €

S'apropa el Nadal, aviat es farà de nit i tots els veïns de l’edifici començaran a fer els seus preparatius.

Així van desfilant diferents habitants: la senyora Ratolí, el senyor Guineu, el senyor Cabra Blanca amb el gat negre de la cafeteria Safata Platejada, el senyor Conill Blanc... Interactuen uns amb altres, passen coses inesperades, es molesten a vegades, però al final són molt solidaris.

Aquest àlbum en forma d'acordió, amb què Heena Baek ens sorprèn un cop més i que es pot desplegar i llegir pels dos costats per tafanejar què passa a tots els apartaments, ens farà somriure i, fins i tot, riure amb els personatges tan peculiars. Les seves creacions en 3D són úniques, especialment en aquest àlbum ple d'animalets que semblen vius i que treuen el nas per jugar amb els lectors. A més a més, al final del llibre hi ha una guia de cada apartament amb les característiques i aficions dels que l'habiten.

Tant els nens i les nenes que viuen en un edifici com els que habiten en una casa sentiran que els personatges d'aquest àlbum s'han convertit en els seus veïns... i amics!

Un llibre desplegable en acordió, ple de personatges fascinants i divertits, on podrem veure a cada apartament les històries que s'entrellacen.


También disponible en castellano: Anoche


FICHA TÉCNICA:
Formato: 21,5 x 30 cm
Nº págs.: 24
Encuadernación: Libro en acordeón
ISBN: 978-84-19475-28-2


COMPÁRTELO: