El petacle

12,50 €

L’Olga i la seva simpàtica colla, després de jugar a les botigues, decideixen muntar un «petacle» de circ. A aquests nens no els falten idees ni ganes de divertir-se, així que trobaran un públic entusiasta.

Quin nen no ha jugat a vendre, comprar i pagar amb diners especials com pedretes, cigrons, boletes...? L’Anna, que no ha pogut trobar diners, és a dir, pedretes, i el seu amic el gat decideixen crear un «petacle» de circ. Un pallasso, un acròbata, el personatge que travessa el cèrcol i el gat convertit en tigre...

Tots tenen un paper en l’espectacle, però... qui ve a veure-ho i a aplaudir?

Les formigues, que sempre són presents en aquesta col·lecció!

Una col·lecció formada per La dictadura de les cuetesLa Sofia i els petits enciamsStrongboy, la samarreta de poder i aquest sorprenent llibre que mostra la increïble creativitat i imaginació d’aquest grup de nens.

Tots els pares i professors gaudiran compartint aquest àlbum de gran força expressiva amb els petits. La colla discuteix, inventa, crea, es posa d’acord, riu... Un desplegament de capacitat lúdica infantil que no s’haurien de perdre perquè és, realment, un autèntic espectacle.


También disponible en castellano: El pestáculo


FICHA TÉCNICA:
Formato: 19,5 x 18 cm
Nº págs.: 46
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17742-01-0


COMPÁRTELO: