El que el pare m'ha dit

14 €

L’Arxibald i el seu pare contemplen les orenetes que volen cap a terres llunyanes. Aquest viatge genera en el nen moltes preguntes que el pare contestarà amb seny, tendresa i paciència, reafirmant-lo en aquesta difícil i bella travessia que és el creixement.

Després d’Amor meuUn amor de germaneta, arriba aquesta nova història del petit Arxibald. En aquesta ocasió el conte es recolza en el vincle fonamental que s’ha de construir entre un pare i el seu fill. Tots dos comencen un diàleg filosòfic, íntim, senzill però profund, en què tots els dubtes, els interrogants, els temors i les angoixes del petit es satisfan i es calmen amb cada resposta del pare. Respostes que surten de l’experiència i, especialment, de l’amor.

Una narració clara i fresca, amb el ritme repetitiu que sedueix els més petits, acompanyat de delicades il·lustracions, en la mateixa línia que els llibres anteriors.

El llibre perfecte per ensenyar als nens que qüestionar-se el món, els sentiments i l’existència és vàlid i necessari. I que els pares estan al seu costat per contenir-los i donar-los impuls.

Ideal per jugar en família a inventar noves preguntes i assajar diferents respostes, per crear moments entranyables, per acompanyar els fills per la senda que triïn i fins on ells vulguin arribar.


También disponible en castellano: Lo que papá me ha dicho


FICHA TÉCNICA:
Formato: 20 x 23 cm
Nº págs.: 48
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-16126-98-9


COMPÁRTELO: