Soc un gos

16 €

El Bales és un de tants gossets del barri, tots fills de la gosseta Cascavell. L'ha adoptat una família d'humans composta per un pare, una àvia i un nen de cinc anys que es diu Dung-Dung.

Quan la família surt de casa, com cada dia, el Bales es posa nerviós entre les quatre parets, impacient per sortir a passejar. Però li toca esperar una eternitat fins que tots tornen. Per fi arriba el petit Dung-Dung. Tots dos s'estimen i esperen estar junts, però... qui té cura de qui?

La prolífica artista coreana Heena Baek, guardonada amb el premi Memorial Astrid Lindgren 2020, no para de captivar-nos amb els seus escenaris i personatges, tots fabricats amb diferents materials, que després fotografia i acoloreix fins a aconseguir aquest efecte 3D poc freqüent en els llibres infantils i que la fa única.

La tipografia és rodona i senzilla, fàcil de llegir.

Un àlbum original que, des de la perspectiva d'aquest gosset adorable, parla de l'adopció de la mascota, de la seva relació amb el més petit, d'alguns límits que cal respectar a la llar i de l'empatia amb el més vulnerable.

 


También disponible en castellano: Soy un perro


FICHA TÉCNICA:
Formato: 21 x 27 cm
Nº págs.: 48
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-19475-23-7


COMPÁRTELO: