A dormir!

Un relat d'Arxibald

14 €

La mare, el pare i l’àvia de l’Arxibald estan desesperats... Per molts recursos que utilitzin, no hi ha manera que el petit deixi de jugar i agafi el son. Aconseguiran que s’adormi o s’adormiran ells primer?

La mare de l’Arxibald li llegeix un conte; més tard, el pare li explica un altre conte i un altre més; després, la mare torna a fer-li una última carícia; l’àvia li explica en anglès que és l’hora d’anar-se’n al llit... Passen les hores i tot és inútil. L’Arxibald continua jugant amb el seu tren, totalment despert.

La família ja no sap què fer. Finalment, a quarts de quinze de la matinada, tots s’adormen, esgotats i en qualsevol lloc, mentre que l’Arxibald encara està despert i és ell qui s’ocupa d’acotxar-los i de recollir els trastos. Finalment, se’n va a dormir feliç al llit buit dels seus pares.

Una nova història del simpàtic Arxibald i la seva deliciosa família, personatges que els nens ja van conèixer a Amor meuUn amor de germanetaEl que el pare m’ha dit i El que m'agrada de veritat. 

Amb molt d’humor, tant en el text com en les il·lustracions, i amb un enginyós final del revés, aquest llibre farà que els rebels insomnes, aquests que donen batalla cada nit, es quedin adormits com soques a una hora raonable i en el seu propi llit.


También disponible en castellano: ¡A dormir! Una historia de Archibaldo


FICHA TÉCNICA:
Formato: 20 x 23 cm
Nº págs.: 40
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-34-0


COMPÁRTELO: