En Karlsson torna a volar

17 €

La família Svantesson viu al quart pis d’un edifici d’un carrer d’Estocolm. Tenen tres fills, en Lillebror és el més petit. En Bosse i la Bettina són molt més grans i, si no fos per en Karlsson, que viu a la teulada, en Lillebror estaria força sol. La mama i el papa van creure durant molt de temps que en Karlsson no era més que un d’aquests amics imaginaris que tenen alguns nens quan se senten sols. Per això van comprar un gos a en Lillebror. Per descomptat, en Lillebror estima molt el Bimbu, però en Karlsson és un company de jocs encara millor. I la mama i el papa aviat s’adonen que en Karlsson existeix de debò i que és un personatget divertit i trapella que converteix la vida d’en Lillebror en tota una aventura.
 
—Tinc ganes de divertir-me… Si no, amb mi no hi comptis —diu en Karlsson cada vegada que entra volant per la finestra de l’habitació d’en Lillebror, sempre preparat per a noves trapelleries.
 
Amb una tipografia senzilla i unes il·lustracions dinàmiques i molt actuals, serà una lectura molt, molt divertida i àgil.
 
Després d’En Karlsson de la teulada, arriba En Karlsson torna a volar, el segon volum dels tres que componen la col·lecció.
 
Noves aventures en l’emocionant món d’en Karlsson i en Lillebror

 


También disponible en castellano: Karlsson vuela de nuevo


FICHA TÉCNICA:
Formato: 13,5 x 20 cm
Nº págs.: 176
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-19475-37-4


COMPÁRTELO:

También te puede interesar...