Les trapelleries de l'Emil 2

15,50 €

Potser vols conèixer les emocionants aventures que va viure aquell dia de fira a la planura de Hultsfred quan va anar a visitar l’Alfred i a passar-ho d’allò més bé. 

O no vulguis perdre’t el que va passar el dia que l’Emil va fer caure el farcit de botifarró damunt del seu pare…

L’Emil té cinc anys, les seves trapelleries sempre són divertides i les seves ocurrències tenen revolucionat tot el poble. És enginyós, alegre, afectuós i, tot i que sempre porta bones intencions, de vegades acaba ficant-se en un bon embolic. 

Viu a una granja i està inspirat en les històries i anècdotes que li explicava el seu pare, en Samuel, de quan ell era un nen.

Amb il·lustracions a color de Björn Berg, aquest llibre, el segon d’una sèrie de sis volums, és perfecte per als primers lectors gràcies a la tipografia grossa i senzilla, i per llegir en família. 

Tots volem un món millor, viure en harmonia i arribar a ser la millor possibilitat de nosaltres mateixos. Però com fer-ho i per on començar? Astrid Lindgren estava convençuda que cal començar de zero. Des de la infància. Les nenes i els nens seran més feliços i més intel·ligents si viuen com l’Emil, el personatge de l’Astrid: jugant. Com la majoria d’infants, l’Emil aprèn a través de que és lúdic: de vegades les seves trapelleries creen problemes, i resoldre’ls amb intel·ligència i aprendre que les coses no sempre surten com es planegen forma part de l’aventura de créixer. 

Enguany celebrem el 60è aniversari de la seva publicació. 

Les trapelleries de l’Emil és una de les sèries més estimades d’Astrid Lindgren. Ideal per llegir en família.


También disponible en castellano: Las travesuras de Emil 2


FICHA TÉCNICA:
Formato: 13,5 x 20 cm
Nº págs.: 128
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-19475-11-4


COMPÁRTELO:

También te puede interesar...