L'os polar

17,45 €

Una nena envoltada dels seus animalons de drap va començar a llegir un llibre sobre els ossos polars i va saber que són intel·ligents, juganers i curiosos. I va saber que, malauradament, el canvi climàtic els està amenaçant seriosament. La petita llavors va voler saber-ne més i més...

Es va assabentar que les urpes de l’os blanc, que viu entre la neu de l’Àrtic, poden mesurar tant com un plat dels que fem servir per menjar. Va llegir que quan l’os es mulla s’espolsa l’aigua igual que els gossos i que gruny, rugeix, miola i fins ronca. La nena es va sorprendre quan va aprendre que aquest mamífer fa de cap a peus el mateix que dos nens de set anys, l’un a sobre de l’altre.

Va saber que els ossos polars tenen un olfacte extraordinari i que són molt nets. Després de menjar-se una foca, per exemple, es renten bé el morro.

Al llarg d’aquest entretingut llibre documental es veuen dibuixos de la nena jugant amb els ossos, pescant amb ells o lliscant pel gel. Un llibre molt atractiu i alhora didàctic, com tots els d’aquesta col·lecció: La balena blava i L’elefant.

Als ossos polars els encanta dormir en qualsevol posició i on els agafi la son. Així que la petita lectora també va decidir arraulir-se en un racó confortable, amb el seu llibre preferit, i somiar que dormia abraçada als seus amics, els ossos polars...


«MENCIÓN COLECCIÓN» EN LA CATEGORÍA «INFORMATIVO» DE LOS MEJORES LIBROS 2022, BANCO DEL LIBRO DE VENEZUELA

También disponible en castellano: El oso polar


FICHA TÉCNICA:
Formato: 24 x 29 cm
Nº págs.: 48
Encuadernación: cartoné
ISBN: 978-84-17074-64-7


COMPÁRTELO: